Google

14 Temmuz 2017 Cuma

Etsy'de kişiye özel Listeleme Nasıl yapılır ? Etsy Custom Order – Private List nedir ?


Zaman zaman müşterilerden sattığınız ürünün hem özellik olarak , hemde sayı olarak özel siparişler gelebiliyor.Bu durumda ne yapmalıyız ? Nasıl olacak ?
İlk olarak etsy sayfamızda ayarlar bölümüne ( option ) giriyor Request Custom Order bölümünde Enable aktif hale getiriyoruz.





Böylelikle artik ana sayfamız üzerinden Request Custom Order butonunda müşterilerden sipariş alabileceğiz.Öyle olmasada, mesajla gelen bir istek olursa option bölümünden aktiv etikten sonra mesaj yazılan bölümün hemen sağında this is a custom order – Custom order tıklıyoruz
Daha sonra Start bulding the custom order diyoruz.






Ürünün progressing time – kargoya veriliş süresi – fiyatı ve kargo ücretini yazdıktan sonra Tamam diyip müşteriye gönderiyorsunuz.


Sırasıyla title – ürünün adı – açıklaması – isterseniz ürün fotoğrafı örneğin 2 ürün varsa 2 ürünü kolay yapabilirsiniz.Photoshop bilmiyorsanız https://www.befunky.com/features/collage-maker/ sitelerinden kolayca yapabilrsiniz.Bunu yapmanıza gerek yok ama müşteriye güzel gözükmesi açısından olabilir.
Ürünün progressing time – kargoya veriliş süresi – fiyatı ve kargo ücretini yazdıktan sonra
Tamam diyip müşteriye gönderiyorsunuz.

Gönderdiğiniz link müşteriye özel olup , diğerleri tarafından siz herhangi bir yerde paylaşmadığınız sürece gözükmeyecektir.

  • Not : eğer wholesale yani toplu satışı yapmayı düşünüyorsanız bunun belirli kuralları var , 3-5 den sonra olmasada etsy çok sayıda birden satış olursa ve böyle toptan satıştan önce wholesale basvurusu https://www.etsy.com/wholesale/apply/sell yapmalı
  • Kurallarıda https://www.etsy.com/ca/help/article/50534672518#Q2 iyice okumanız gerekiyor şartlarında : Etsy Toptan Satışınızdaki fiyatlarınız perakende fiyatlarınızdan en az% 50 daha düşük olmalıdır. gibi birsürü kuralları var.Bunları yapmadan toplu satış yaparsanız dükkanınız kapanabilir.
İyi Satışlar : ))

Bol satışlar : ) Yazı için teşekkür ve destek için benim linkimden http://etsy.me/2taaMv7 etsy'ye üye olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etsy 2017 güncel ödeme yöntemleri

2016 yılında Paypal’in Türkiye’den çekilmesi ile bilindiği gibi hepimiz Etsy için ödeme yöntemleri arayışına girdi.Etsy Direct Chekou...